Hájenka Knížecí Pláně, Borová Lada, Šumava : INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ - GDPR

Hájenka Knížecí Pláně, Borová Lada, Šumava : INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ - GDPR

Kontakt

Penzion Hájenka 
Knížecí pláně
384 92 Borová Lada 1

Telefon: 774 978 767 
info@knizeciplane.cz 

  • PARKHOTEL

     
    Šumavské bylinné lázně
    Kašperské Hory
    Adults Only

  • Alpská Vyhlídka


    novinka roku 2011

  • Penzion Kašperk


    krásná rodinná dovolená
    tel. 376 582 592

  • Penzion Polka


    klid, příroda, relaxace
    tel.: 728 666 495
  • Nové Hutě


    Pension Klostermann Nové Hutě
    ideální pro rodiny s dětmi
  • Knížecí Pláně


    Hájenka uprostřed přírody a pastvin
  • Hotel Nové Údolí


    Velmi klidné místo v srdci NP Šumava
  • U krále Šumavy


    Apartmány Borová Lada

Provozní doba restaurace

Pokud se při svých toulkách Šumavou chcete občerstvit v naší restauraci, ověřte si provozní dobu. Široko daleko na jiné občerstvení nenarazíte.

DENNÍ NABÍDKA


Myslete na zimu

7

Myslete na zimní dovolenou a zarezervujte si ubytování u nás na Hájence včas ať máme volno právě ve Vašem termínu....

 

Informace o zpracování osobních údajů - GDPR

Vážení klienti,

sdělujeme Vám, že zpracováváme osobní údaje v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů („GDPR“) a dalšími právními předpisy.

Správcem osobních údajů je: Penzion Hájenka – Knížecí Pláně, 384 92 Borová Lada 1 

Kontaktní údaje na osobu odpovědnou za ochranu osobních údajů jsou: info@knizeciplane.cz, tel. +420 774 978 767

Zpracováváme osobní údaje, které předáváte na recepci jak při ubytování pro zápis do Knihy hostů, tak při rezervacích (elektronických, telefonických i osobních). Jde o jméno, příjmení, datum narození, státní občanství, číslo dokladu totožnosti. Údaje jsou evidovány v informačním systému hotelu po dobu Vašeho pobytu.

Účetní a daňové doklady, kterými poskytnuté služby vyúčtováváme, obsahují též osobní údaje. Jde o titul, jméno, příjmení, datum narození, bydliště, sídlo, IČ, DIČ. Doklady uchováváme pouze pro účely splnění povinností stanovených relevantními účetními a daňovými právními předpisy, po dobu uloženou těmito předpisy.

Osobní údaje bude Správce zpracovávat manuálně i automatizovaně přímo prostřednictvím svých k tomu pověřených zaměstnanců a dále prostřednictvím zpracovatelů pověřených Správcem na základě smluv o zpracování osobních údajů.

Seznam subjektů/kategorií příjemců, kterým můžou být osobní údaje subjektu údajů zpřístupněny: Cizinecká policie, Obecní úřad, Finanční úřad.

Osobní údaje bude Správce zpracovávat po dobu dle zákonných požadavků.

Správce nemá úmysl poskytovat osobní údaje do třetích zemí.

SOUHLAS SE ZPRACOVNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Subjekt údajů (host, objednatel, apod.) poskytuje správci osobních údajů souhlas ke zpracování osobních údajů získaných přímo od subjektu údajů či z rezervačních systémů k následujícím účelům :

a) za účelem rezervování a zajištění pobytu identifikační údaje v hotelu nad rámec povinných identifikačních údajů též telefonní kontakt a emailovou adresu, které budou uloženy v informačním systému správce a zpracovávány pouze správcem po dobu 10 let ode dne udělení souhlasu

b) za účelem nabídky a pořádání akcí správce, marketingu, zařazení do věrnostního programu jméno, příjmení, telefonní kontakt a emailovou adresu, které budou uloženy v informačním systému správce a zpracovávány pouze správcem po dobu 10 let ode dne udělení souhlasu

Poučení subjektu údajů:

Subjekt údajů má právo udělený souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce informaci o tom, jaké osobní údaje jsou o něm zpracovány, přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování.

Domnívá-li se subjekt údajů, že dochází k neoprávněnému zpracování jeho osobních údajů, může se obrátit se stížností Správce, pokud mu ten nevyhoví pak na dozorový orgán, kterým je pro území České republiky Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podrobné informace lze nalézt na webu Úřadu pro ochranu osobních údajů zde: https://www.uoou.cz/gdpr-obecne-narizeni/ds-3938/p1=3938

V Borové Ladě 1.5.2018

Webdesign & hosting & informace o Šumavě: ŠumavaNet.CZ